Cautare

184 de rezultate pentru "la ink best fest" (2.99 secunde)
Choco Fest 29 - 31 martie 2013, Parter, Atrium Sun Plaza Cu totii indragim dulciurile indiferent de varsta, iar ele reprezinta micile placeri nevinovate ale vietii pe care adoram sa le savuram din plin.
Asia Fest este primul festival din Romania dedicat promovarii valorilor culturale si bucatariilor specifice tarilor asiatice. ... Accesul la toate evenimentele este gratuit. Vizitatorii India Fest vor putea gasi la standurile expozitionale produse industriale si de manufactura, produse alimentare, obiecte de arta, vestimentatie si decoratiuni.
Intre orele 10.00 - 20.00, pana marti inclusiv, ii gasiti pe cei de la firma Arslan in cadrul targului Asia Fest 2014 organizat la Universitate. "La standul nostru gasiti:
A doua editie a Natura Fest se apropie, pregateste-te! ... Natura Fest este un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Mediului, care incearca sa inspire cat mai multi oameni sa actioneze impotriva degradarii accelerate a mediului inconjurator.
Targul National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX, Mamaia 2007, ajuns la a XXXVII-a editie, este organizat, in perioada 21-25 februarie 2007, de ROMEXPO SA, impreuna cu Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in colaborare cu Federatia Patronala a Industriei Usoare - FEPAIUS.
Aplicatia lansata de Fashion Days pentru iPhone a fost clasata in luna septembrie de Apple in categoria Best New Apps, pe prima pagina din App Store, alaturi de aplicatii ca Instagram si AirBnb.
Ne vedem la Webstock 2016! De ce ar trebui sa participi Ne vedem la Webstock 2016? ... La JW Marriott, Bucuresti. ... Vestea buna este ca puteti lua parte la eveniment, din partea unei companii sau ca blogger.
Mii de fani au putut asculta aseara live la Bucuresti vocea de aur a anilor ‘70- ‘80! ... vedeta arata incredibil de bine la 61 de ani, multe tinere putand fi geloase pe frumusetea ei. ... e geniala!" spunea o doamna la sfarsitul show-ului.
Au mai ramas cateva zile pana la concertul legendarului Ian Anderson (Jethro Tull). Pe 20 iunie 2014, de la ora 20.00, fanii se vor bucura de cele mai mari hituri Jethro Tull, cantate de cel mai cunoscut flautist din muzica rock!
Concertul de lansare a celui de-al patrulea album CRI GRI va avea loc joi, 11 decembrie, ora 19:00, inn sala Teatrului ARCA, din podul clubului La Scena (Calea Calarasilor, nr. ... Best OFF, Beast ON contine 11 piese mai vechi, reinregistrate si reochestrate si...
Carla's Dreams - Anti CsD https://www.youtube.com/watch?v=cbk8mXPyCcc&feature=youtu.be Videoclipul pentru Anti CsD” este filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca, DoP George Secrieru, BR Films, echipa cu care Carla's Dreams lucreaza la toate videoclipurile lor.
Best Featuring si Winter Hit, Stefan Banica a primit Premiu de Excelenta, iar Ioana Ignat si Edward Sanda au primit trofeul Best Shazam pentru hitul Doar pe a ta, cea mai cautata piesa romaneasca.
Jorge Gonzalez, cantaretul care a cucerit Spania in cadrul concursului La Voz”, lanseaza impreuna cu Mirella Cesa single-ul si videoclipul Esta Noche”.
Robotul Nox, colosul high-tech, venit la Brasov in premiera in Romania, ii va intampina pe vizitatori in stilul sau personal. Ajuns deja la in Tara PROFI, Robotul Nox, neamt de origine, este nerabdator sa ii intalneasca si sa interactioneze in engleza cu cei ce vor sa il cunoasca.
Carrefour Romania va fi prezent la Baby Boom, cel mai mare targ dedicat copiilor organizat la Romexpo in perioada 31 august â€" 3 septembrie.
Carrefour Romania va fi prezent la Baby Boom, cel mai mare targ dedicat copiilor organizat la Romexpo in perioada 31 august- 3 septembrie. Marca proprie Carrefour, Tex, premiata de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate pret, va expune spre vanzare articole pentru copii.
Viorel Marian a participat recent la targul Rural Fest organizat in Parcul Kisseleff din Bucuresti. "Initiativa celor care au organizat Rural Fest este binevenita si pe plan national suntem mai vizibili. La acest targ au participat, alaturi de romani, si francezi, englezi, ucrainieni si polonezi.
Apicultorul Radu Razvan a participat recent la targul Rural Fest organizat in Parcul Kiselleff din Capitala. ... miere de salcam, miere de tei, miere poliflora, mana si rapita, energizant (facut din miere, polen si propolis) - la 25 RON, miere cu seminte facute manual.
60/1991 privind adunarile publice, in urma discutiilor Grupului de Rugaciune de la Senat si Camera Deputatilor, al carui membru este.
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Asia Fest 2014 de la Universitate. ... Puteti gasi de la bijuterii haioase, dar nu neaparat pretioase, cum ar fi:
google-analytics.com